Gebruiksvoorwaarden

De gemeente Nissewaard hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over uw bezoek aan de gemeentesite www.nissewaard.nl wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische en statistische doeleinden en nooit ter identificatie van individuele personen. De informatie die u ons zelf verstrekt (bijvoorbeeld voor een informatieverzoek of het aanvragen van producten en diensten) wordt alleen gebruikt voor de afhandeling van uw aanvraag of reactie en in het kader daarvan voor een eventuele informatie-uitwisseling met derden. De gegevens worden daarna overeenkomstig de eisen van de Archiefwet bewaard of vernietigd. Om uw privacy te beschermen, geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De AVG geldt ook voor persoonsgegevens die verwerkt worden via deze website.

 

Bezoekersstatistieken

De gemeente verzamelt automatisch gegevens over het bezoek aan en het gebruik van deze website. Deze informatie (bijvoorbeeld IP-adressen) wordt gebruikt voor bezoekersstatistieken en om eventuele technische problemen op te lossen. De gemeente gebruikt deze gegevens nooit om individuele bezoekers te identificeren. De gemeente maakt gebruik van Google Analytics. Hiermee monitoren wij het gebruik van deze website. Aan de hand van de gegevens kan de gemeente de online dienstverlening optimaliseren.

 

Gebruik van DigiD

Voor een aantal online diensten heeft u een DigiD nodig. Met uw persoonlijke DigiD kunt u zich identificeren op websites van de overheid. Zo weten overheidsinstellingen dat ze echt met u te maken hebben en wordt mogelijke fraude met uw persoonsgegevens voorkomen. Kijk voor meer informatie op DigiD.nl.